Poker | Poker på Nettet

Spiller du poker på nettet?

Det er efterhånden mange år siden at det blev muligt at spille poker på nettet.

Den første gang jeg stiftet bekendtskab med poker på nettet var i 2004. Jeg faldt over en tilfældig annonce på nettet hvor der stod at man kunne få en bonus på 100$ kvit og frit.

Den bonus havde jeg set nogle gange før, men denne gang holdte jeg mig ikke tilbage. Jeg indsatte $100 og fik $100 i bonus, jeg havde nu $200 at spille poker for.

Jeg vandt overhovedet ikke i starten men blev bidt af det, det var skide sjovt og noget helt ny. Poker på nettet er kommet for at blive selv om det er ulovligt at spille poker på nettet i USA, det blev ulovligt at udbyde poker på nettet til amerikaner i 2006, det har dog ikke holdt alle tilbage der bliver stadig spillet masser af poker på nettet af rigtig mange amerikaner.

En af de helt store pokersite dengang var Party Poker, men efter den amerikansk lovgivning i 2006 blev Party Poker nød til at lukke for alle de amerikansk kunder. Party Poker blev fra den ene dag til den anden en mindre spiller på markedet. Poker på nettet var  overhoved ikke gået i stå bare på grund af en lille lovgivning 🙂 Der bliver stadig spillet rigtig, rigtig meget poker på nettet af amerikaner, nu er det bare en anden spiller på det lukrative poker-markedet.

Poker stars

Poker stars er og bliver det største pokersite på nettet……….eller gør de?

Netop i disse dage er pokerstars hjemmeside blevet lukket ned. Det er F.B.I der står bag nedlukningen af deres pokersite. Grunden til at det ikke er muligt at spille poker på nettet via Poker Stars, er at de har brudt loven siden 2006, altså efter F.B.I ´s mening.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ikke troede at sådan noget kunne ske, men nu er det sket og det ser altså ikke ud til at man kan spille poker på nettet via Pokerstars.com.

Party Poker

Party Poker var som sagt, den helt store spiller på verdens poker markedet inden 2006 – men fik et gevaldigt bagslag da den amerikanske lov blev indført. Nu ser det dog ud til, at det er dem, der i sidste ende kan sidde og smile. Party Poker har fulgt reglerne og det har Poker Stars ikke, det tog 5 år før at der blev sat en stopper for Poker Stars ulovligheder.

Hvad så nu? Bliver Party Poker igen den helt store eller skal de dele med de mange andre pokersite man kan finde hvis, man vil spille poker på nettet?